Om oss på Lantz Anläggning

Lantz Anläggning är ett företag fast förankrat i mark- och anläggningsbranschen. Sedan 1983,
då företaget startades och sedan 2008, då Lantz Anläggning fick sin nuvarande form har företag,
privatpersoner och bostadsrättsföreningar fått hjälp med alla sorters markarbeten. Kvalitet och engagemang
är grunden i varje uppdrag och tillsammans med en toppmodern maskinpark och skicklig personal finns
det alltid en lösning hos oss.

Anläggnings- och markarbeten sedan 1983

Små eller stora uppdrag, helhetslösningar eller underleverantör; det finns en mängd olika typer av uppdrag och uppdragsformer inom mark- och anläggningsbranschen. Vi kan lösa dem alla, och vi löser dem gärna. För oss är variationen och bredden en del i hantverket. Sedan starten 1983 och sedan Lantz Anläggning fick sin nuvarande form 2008 har nyfikenheten på att utvecklas och engagemanget alltid varit i centrum i våra uppdrag. Idag kan vi hjälpa privatpersoner, byggföretag och bostadsrättsföreningar med allt ifrån betonggjutning, till husgrunder och montering av lekplatser. Genom ett nätverk av andra specialister inom VVS och el, ser vi till att flera delar kan samordnas och effektiviseras och ge dig som kund ett smart flöde genom byggprojektet. Det ger ett bättre resultat, och det sparar tid.
 

Att arbeta i lag ger dig kontinuitet och kvalitet

Hos oss får du en leverantör som arbetar i arbetslag. Det gör att du får anläggare och markarbetare, såväl som plattsättare, som är samkörda. Med medarbetare som är vana att samarbeta och har jobbat ihop länge, får du en effektivare process och bättre flöde genom projektet. Hos många av våra återkommande kunder ser vi till att samma arbetslag arbetar med just den kunden, vilket skapar kontinuitet och kunskap som också gör att kundspecifika behov alltid blir tillgodosedda. 

Modernmaskinpark är grunden i framtidens anläggningsarbeten

Mark- och anläggningsarbeten är ett hantverk som bygger på förmågan att bedöma marken som ska bearbetas och hantera anläggningsmaskiner efter den. Men det handlar också om att kunna erbjuda det senaste i maskinväg. Idag finns det en rad olika verktyg, som exempelvis 3D-modellering, som gör att föraren får ännu större möjlighet att gräva ut exakta mått direkt från förarhytten. Med 3D-modellering minska behovet att kontrollmäta manuellt. Det ger bättre precision i arbetet, minskar risken för fel och ger ett bättre flöde när en husgrund ska grävas ut eller ledningsschakter läggas. Hos oss får du både uppdaterade maskiner och personal som kan hantverket från grunden och är intresserade och kunniga inom ny teknik. För oss är det en självklar del i att vara ett mark- och anläggningsföretag. 

En seriös aktör i varje led

Oavsett om du beställer ett stort eller litet uppdrag hos oss, så får du hantverkare som kan de föreskrifter som gäller för just ditt anläggningsarbete. Idag arbetar Lantz Anläggning både med bostadsföretag, byggföretag och bostadsrättsföreningar samt privatpersoner. För oss är det därför självklart att vara ansluten till ID06 och att se till att alla förare har gällande yrkesförarbevis. Vi arbetar kontinuerligt med vidareutbildning och är medlemmar i ME, Maskinentreprenörerna. Vi hjälper gärna till i diskussion kring hållbara materialval och andra processer som kan minska resurser och bränsleanvändning.
Vill du veta mer om Lantz Anläggning? 

Skicka ett meddelande nedan eller kontakta oss på mejl:
info@lantzanlaggning.se