Anläggning av trädgård och parkmiljöer

Anläggning, plantering och montering av allt som gör utemiljöer vackrare och mer ombonade. Du kan få hjälp med alla typer av trädgårdsarbeten hos Lantz Anläggning i Gävle. Från utgrävning och anläggning av rabatter till montering av parkbänkar, lekplatser eller gjutning av poolplatta och stödmur.

Snyggare utemiljöer och vackrare trädgårdar med Lantz

​Från att anlägga rabatter, stenläggningar och stödmurar till att lägga gräsmatta och plantera träd. Hos oss finns kompetens både att hjälpa till med idéer på hur du som företag, bostadsrättsförening och privatperson kan skapa en härlig utemiljö till att se till att den blir verklighet. Har du en ritning på plats följer vi den, men har du bara en aning eller en samling idéer om vad du är ute efter så tveka inte att kontakta oss ändå. Med lång erfarenhet inom sten- och plattsättning såväl som montering av lekplatser och andra utemiljöer får du konstruktiva råd och konkreta förslag från oss som vi sedan ser till att förverkliga. Det finns alltid en lösning hos oss.

Trädgårdsarbeten – för privatpersoner, kommuner och bostadsrättsföreningar

Din bostadsförening blir mer attraktiv med en ombonad och välvårdad innergård. Precis som den blir med en trygg och säker lekplats. Få konkreta idéer och hjälp från ett mark- och anläggningsföretag med lång erfarenhet inom trädgårdsarbeten och har erkänt skicklig personal. För dig som är företagare kan en trivsam utemiljö locka ut personalen på lunch och raster, och få en bättre arbetsmiljö. Lägg uppgiften hos oss så löser vi alltifrån nyplanteringar av rabatter till att montera fasta utemöbler för både privatpersoner, kommuner och företag. Allt du behöver göra är att kontakta oss och starta en förutsättningslös diskussion. Vi utgår från Gävle men hjälper kunder i hela länet.

Bygg en stenmur, anlägg en pool och skapa vackrare trädgård med oss

Det finns alltid vägar till en bättre miljö. Hos oss får du hjälp med att skapa den trädgård du drömmer om. Vi hjälper dig med stödmurar, gångar, trädplantering och anläggning av rabatter och gräsmattor. Med omsorg om detaljer och kunskap inom både anläggning och plantering får du ett resultat som du är nöjd med. Passa på att se göra slag i trädgårds-drömmar i samband med poolbygge eller tomdränering, och av oss kan du få helhetslösningar där både altanbygge, poolgjutning och utgrävning för dränering såväl
​​​​​​​som trädgårdsarbeten kan ingå. Välkommen att skapa din nya trädgård med oss!

Vi ger parkmiljöer, innergårdar
​​​​​​​och parkeringsplatser vacker inramning av rabatter, gångar och gräsmattor. 


Kontakta oss nedan eller skicka din fråga direkt till:
info@lantzanlaggning.se