Jobba hos oss

Är du intresserad av att arbeta fysiskt, gillar att skapa en bättre miljö och få ett tydligt resultat av ditt arbete är du välkommen till oss i Gävle.
Jobbar du redan som plattsättare eller stenläggare så letar vi efter dig, precis som vi letar efter dig som har yrkesbevis för grävmaskin och kanske också har behörighet för grävarbeten med nedläggning av elkabel. Är du sugen på att lära dig yrket, men inte har rätt bakgrund är du också välkommen att höra av dig till oss. Skicka ett meddelande idag!

Sök det viktigaste jobbet i branschen

Att gräva ut grunden rätt och gjuta betongplattan så att ett nytt hus står säkert hela sin livstid och har skydd från dränering kräver kunskap och hantverks-kunnande. Precis som att färdigställa en säker smörjgrop eller bygga en lekplats så att inget barn kan skada sig. Att arbeta med mark och anläggning är att göra människors närmiljö trygg, säker och snygg. Det är också ett väldigt roligt jobb.

För oss på Lantz Anläggning handlar alla uppdrag om att överträffa våra kunders förväntningar och leverera mark- och anläggningsarbeten som håller hög kvalitet på alla punkter och i varje uppdrag. Utan kunniga, kreativa och engagerade plattsättare, grävmaskinister och markarbetare är det omöjligt.


Jobba i lag och gilla samarbete

Mark- och anläggningsarbeten är en lagsport. Gillar du att arbeta i team och lag, där du känner dina kollegor och gillar att utvecklas tillsammans, är Lantz Anläggning en plats att trivas på. Tar du ansvar för ditt jobb och tycker om att ha viss kundkontakt kommer du att ha ännu roligare arbetsdagar.

​​​​​​​Hos oss får du ofta arbeta med samma kunder och för oss är det viktigt att varje kund inte bara får kvalitet i de mark- och anläggningsarbeten som är beställda utan också att det finns en öppen och bra kundkontakt genom alla projekt. Det gör att information inte faller bort, att du och vi kan göra ett bättre jobb tillsammans och där arbetet flyter på bättre.