Vägarbeten och trumbyten

Effektiva reparationer och underhåll på vägar som stör trafiken så lite som möjligt. Med oss får du snabba trumbyten där arbetslag går i skift tills hela uppdraget är klart. Lantz Anläggning löser även skador i cykelvägar och gångbanor. 

Trumbyten i Gävle och Gästrikland

Trumbyte utanför Korsnäs infart i Bomhus, arbetet utförde vi ihop med NCC . 

Anläggnings- och vägarbeten för bostadsföreningar

Grusvägar och asfaltvägar för cykling, transportvägar till parkeringsplatser och andra avlastningsområden för företag behöver lika noggrann projektering och anläggning som bilvägar. Med Lantz Anläggning får du en partner som har både erfarenhet och kunskap inom vägarbeten. Vi har lång erfarenhet av arbeten vid nyproduktion av lägenhetshus och bostadsområden, och kan hjälpa till att skapa en vacker och ombonad utomhusmiljö med hjälp av gångvägar och trädgårdsarbeten, såväl som att hjälpa till att förbereda tomter och mark för byggnation och gräva ut för husgrunder. Har ditt projekt en planerad lekplats eller utemiljö för barn löser vi det också.

Modern maskinpark och erfarna anläggare

I våra uppdrag är alltid mått, lutning och planhet parameter som kräver noggrannhet och engagemang. Det handlar om att förstå underlag och jordtyper – samt arbete med precision. Till hjälp får du maskinister som både förstår underlagen och fraktionerna de arbetar samt har tillgång till moderna maskiner. Idag arbetar vi både med GPS-verktyg och 3D-moddelering i grävmaskinerna, vilket gör att risken för fel minimeras och graden av noggrannhet ökar. Det ger en effektiv process och resultat som håller.
Anlägg grusgångar, cykelvägar och få hjälp med vägreparationer och trumbyten
​​​​​​​
Kontakt
info@lantzanlaggning.se