Betongarbeten

Gjutning av husgrunder, balkongfundament, staketstolpar och garageplintar är bara några exempel betonggjutning om Lantz Anläggning kan hjälpa till med. Vi hjälper till med omfattande och små betonggjutningar i Gävle med omnejd.

Betonggjutare redo för uppdrag

Rätt hållfasthet, rätt härdat och betong som gjuts snyggt och säkert. Vi hjälper byggföretag att gjuta balkonger och balkongelement på plats, precis lika bra som att se till att du som vill bygga pool får en betonggjutning som kommer att bli en bra grund för sommarens bästa investering. Betonggjutning är ett hantverk som både handlar om material, förutsättningar och handhavande. Det finns en uppsjö av olika betongrecept och när du väljer oss får du en betongsort som är anpassad och utvald till det som ska gjutas till just dig. Vi ser till att det blir de allra bästa förutsättningar för att just din betong får möjlighet att härda så optimalt som möjligt och har kunskap att minimera sprickor och ser till att glättningen blir perfekt. 

Gjutning av trappor, balkonger och plintar 

Vad som än behövs gjutas i ditt byggprojekt kan vi hjälpa till med. För byggföretaget som står inför ett omfattande nybyggnationsprojekt eller för privatpersoner som vill utveckla sin trädgård med en gjuten stenmur eller en smörjgrop i garaget. Stort och smått kan vi alltid lösa, och Lantz Anläggning har både haft rollen som underleverantör eller totalentreprenad i åtskilliga projekt genom åren. Det ger dig en full-service-leverantör både vid planering såväl som projektering som vid gjutning. 

Gjutning på trånga utrymmen och med höga krav på kvalitet

Hos oss finns det betonggjutare som är vana vid små utrymmen, som när en poolgjutning ska göras nära husbyggnadens hörn eller nära grannens tomtgräns. Där det är svårt att manövrera både grävmaskiner och gjutningsprocess, där har vi kunskap och rutin som du behöver. Dessutom kan du alltid få en helhetslösning av oss. Från utgrävning till gjutning och färdigställande av tomt och omgivningar. Det gäller även utgrävning av husgrund och färdigställande samt gjutning av betongplatta. Med ett nätverk av skickliga hantverkare inom el, VVS och rörläggning löser vi det mesta.

Betonggjutning som håller. Vi gjuter allt från trappor till grundplatta för nybyggnationer. 

Skicka ett meddelande nedan eller kontakta oss på:
info@lantzanlaggning.se