Säkra lekplatser 

Lekplatser ska ge möjlighet till glädje och rörelser och alltid vara trygga platser för barnen. Lantz Anläggning hjälper kommuner, bostadsrättsföreningar och byggföretag att skapa, montera och anlägga alla typer av lekplatser och lekmiljöer utomhus.

Från tanke till lekplats – få hjälp hela vägen

Säkra lekplatser som ger barn utrymme att vara barn är några av de roligaste uppdragen vi vet. Lantz Anläggning har under åren anlagt, monterat och färdigställt olika typer lekplatser. Vissa har varit stora och generösa, andra har haft mindre resurser där är har ställts krav på att få ihop en bra miljö trots begränsningar. Ibland har ritningen varit en skiss på ett vanligt papper, i andra fall ett detaljerat och specificerat underlag. I alla fall har vi levererat en lekplats som klarar besiktningen och säkerhetskontrollen utan problem. Det måste alltid bli rätt när vi levererar uppdrag, men det är kanske allra viktigast när det gäller barn och deras säkerhet.

Rutin och säkra idéer ger trygg lekplats

Använd oss för idéer och utveckling av lekmiljön och få en partner som har kunskap om alla föreskrifter som gäller vid lekplatser. Att förena rutin, idéer och kunskap om vad som krävs för att skapa en trygg och säker miljö ger dig som kund en bra process fram till besiktning. Vi har lång erfarenhet och kunnig personal som vet hur olika leverantörers produkter ska monteras. Vi har arbetat med de allra flesta tillverkare inom lekmiljöer och lekplatser. Med hjälp av oss får du en helhetslösning där allt från att anlägga underlag, fallskydd, rabatter och montera gungor, klättertorn och andra rutschkanor korrekt ingår.

Underhåll, reparationer och uppdatering av lekplatser

Har bostadsrättsföreningens lekplats blivit sliten? Är det dags att laga en gunga eller byta ut ett klätternät? Vi hjälper till att reparera och underhålla och byter alltifrån sanden i sandlådan till att laga vippbrädor och karuseller. Kontakta oss, så får du veta mer om hur vi kan hjälpa dig.
Behör du hjälp med att anlägga och montera lekplatser i Gävle?

Kontakta oss nedan eller mejla till:
info@lantzanlaggning.se