Kabelförläggning

Grävarbeten för eldragning och fiber är uppdrag som gärna har en snäv tidsram och lämnar få utrymme för misstag. Hos oss får du både rutin och kunskap som gör att jobbet blir gjort snyggt och säkert.

Säker grävning för fiber och el

Kompetens och effektivt är två viktiga framgångsfaktorer vid kabelförläggning för fiber och el. Du kan räkna med att vi levererar båda. Det är uppdrag som ofta har exakta tidplaner och högt tempo i produktionen. Då krävs det en samarbetspartner som har en arbetsprocess som minimerar risken för fel eller avbrott. Är du ett byggföretag eller entreprenör inom anläggning som letar efter underleverantör för arbete med kabel eller behöver grävmaskinister som kan förlägga kabel snyggt, snabbt och återställer marken rätt är Lantz Anläggning ditt alternativ.

Vi ser alltid till att lägga på rätt djup, med skyddsfyllning och kabelband. När du väljer oss får du ett lag av hantverkare och grävmaskinister som inte bara har rätt utbildning och kan sitt jobb. Hos oss är det viktigt att samarbetet alltid fungerar och vi jobbar därför i lag. Det gör att du får samkörda och sammansvetsade hantverkare som arbetar metodiskt och noggrant. Det gör stor skillnad på resultatet, och en stor del i att vi är kända för att hålla både tidplan och lämna ett snyggt jobb.

Kabelförläggning med ID06 och yrkesförarbevis EBR

Att vara en trygg och seriös partner i alla uppdrag är en av våra viktigaste grunder inom Lantz Anläggning. Det handlar både om förtroende, säkerställa kunskap och utveckla branschen. Alla grävmaskinister hos oss har godkänt yrkesförarbevis för grävmaskin med EBR kabelförläggning. Det innebär att de är godkända för att kunna utföra uppdrag som har med elarbeten och dragning av el att göra. Lantz Anläggning är anslutet till ID06 och även ett företag med medlemskap i ME, bransch- och arbetsgivarorganisationen för maskinentreprenörer. Det ger dig en samarbetspartner som du alltid kan lita på.

Hjälp med installation av laddstationer för elbil

Bostadsföreningar som vill satsa på laddningsstationer för föreningens elbilar och behöver hjälp med grävning och dragning av kabel för el är varmt välkommen att kontakta oss. Vi hjälper idag bostadsrättföreningar i Gävle med omnejd.

Lantz Anläggning hjälper till
med alla arbeten inom kabelförläggning för el och fiber. Även byte av betongrör och kabelrenovering.


Kontakta oss nedan eller mejla:
info@lantzanlaggning.se