Uthyrning av personal och transporter

Allt från snöröjning till skickliga grävmaskinister för anläggning av husgrunder. och dränering. Hos oss finns både personal och maskiner som löser alla uppdrag inom mark- och anläggning. Vi hjälper dig vid akuta behov av personal såväl som årsavtal för bostadsrättsföreningar och längre byggprojekt.

Hyra personal och maskiner hos oss i Gävle

Allt från personal som snabbt är ute och röjer bort snö och istappar till bostadsrättsföreningar till grävmaskinister och lastbilsförare som fyller ut luckor när det saknas mankraft. Hos oss finns både personal och maskiner som löser alla uppdrag inom mark- och anläggning. Stora och små, korta och långa uthyrningsuppdrag; kontakta oss när du behöver hjälp!

Duktigt folk inom mark- och anläggning växer hos Lantz

Vi vet att det kan vara svårt att få tag i kompetens och bra personal när det handlar om mark- och anläggning. Hos oss kan du enkelt hyra in maskingrävare, plattsättare, stenläggare eller betonggjutare som kan gå in och lösa ditt behov av skickliga hantverkare. Du får utbildning, erfarenhet och kompetens tillsammans med personer som är vana vid att snabbt sätta sig in i uppdraget och kan leverera. Idag arbetar vi med både byggföretag, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar. När du behöver personal, så är vi på plats. 

Hyr transporter och maskiner

Behöver du bli av med jord eller flytta maskiner? Kanske behöver du hyra en grävmaskin men har inte rätt fordon för att hämta den? Det löser vi. I vår maskinpark finns det ett brett utbud av moderna maskiner inom anläggning som är till uthyrning. Du kan stå för grävningen själv eller hyra in personal av oss. Du får också hjälp med transport av fyllnadsmaterial, jord och grus genom oss. Varmt välkommen att skicka ett mejl eller meddelande här bredvid. Du kan få hjälp med alla typer av jord- och grustransporter. Genom vår leverantör Mosaiken hjälper vi dig att köpa material och ser till att leverera direkt till dig.

Behöver din bostadsrättsförening hjälp

Allt från snöröjning, sandning och borttagning av istappar till att plantera om rabatter och klippa gräs. Hos oss kan bostadsrättsföreningar få långa och kort avtal som hjälper till att hålla närmiljön vacker och säker. Vi rycker in när det behövs och har redan idag avtal med olika bostadsföreningar runt om i Gävle. Kontakta gärna oss för referenser och mer information, så berättar vi mer. 


Behöver du hjälp med transporter av grus? Eller vill hyra gräv-maskiner och erfarna förare?

Skicka en frågan nedan eller kontakta oss på:
info@lantzanlaggning.se